Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 


Päivitetty 11.9.2019


2000-2006 osaston toimihenkilöt

2000

Puheenjohtaja Esko Huopainen  varapuheenjohtaja Tero Kelkka
sihteeri Raimo Heikkilä varasihteeri ja nuorisovastaava Markus Pulsa
taloudenhoitaja, lomavastaava ja opintovastaava Leo Leskinen Terttu Laitinen
Kari Laakso Pekka Valli
Kari Hulkkonen Matti Jaakkola
Teija Suutarinen  

Varajäseninä Tuula Jurvanen, Raija Koivunen, Veijo Kujala, Tuula Nerkko, Tarja Muuronen, Pekka Paavola, Olli Itkonen, Asta Kivinen, Pirkko Vainio ja Auli Turtinen.

2001

Puheenjohtaja Tero Kelkka varapuheenjohtaja Sirpa Jääskeläinen
sihteeri Esa Munne varasihteeri Terttu Laitinen
taloudenhoitaja ja lomavastaava Leo Leskinen nuorisovastaava Kaisu Hynynen
 Eero Takki Raimo Heikkilä
Pekka Valli Matti Jaakkola
Tuula Jurvanen Kari Laakso
 Teija Hakalin Päivi Paronen
Seppo Järvinen  

Varajäseninä Veijo Kujala, Tuula Nerkko, Pekka Paavola, Raija Koivunen, Asta Kivinen ja Maarit Leppäkoski.

2002

Puheenjohtaja Tero Kelkka sihteeri Sirpa Jääskeläinen
taloudenhoitaja Annika Kurittu Raija Koivunen
Tuula Jurvanen Kaisu Hynynen
Leo Leskinen  Eero Takki
Raimo Heikkilä Pekka Valli
Matti Jaakkola Kari Laakso

Varajäseninä Terttu Laitinen, Asta Kivinen, Tuula Nerkko, Teija Hakalin, Sinikka Purmola, Seija Virkkula ja Päivi Paronen.

2003

Puheenjohtaja, lomavastaava ja opintovastaava Tero Kelkka varapuheenjohtaja Leo Leskinen
sihteeri, tiedotussihteeri ja jäsenasioiden hoitaja Raimo Heikkilä taloudenhoitaja Annika Kurittu
nuorisovastaava Kaisu Hynynen Unto Autio
Matti Jaakkola Teija Hakalin
Leo Leskinen Janne Lehtinen
Pekka Paavola  

Varajäseninä Tommi Oksanen, Seija Virkkula, Ari-Pekka Purrenheimo, Pekka Kaaranto, Tiina Aarnivirta, Tuula Nerkko, Tuula Jurvanen, Jukka Korpela, Terttu Laitinen ja Antti Salo.

2004

Puheenjohtaja ja lomavastaava Tero Kelkka sihteeri ja jäsenasioiden hoitaja Raimo Heikkilä
taloudenhoitaja Annika Kurittu  Janne Lehtinen
Leo Leskinen Matti Jaakkola
Unto Autio Päivi Paronen
Teija Hakalin Pekka Paavola
nuorisovastaava Tommi Oksanen  varapuheenjohtaja Tuula Nerkko

Varajäseninä Tiina Aarnivirta Anjalankoski, Tuula Jurvanen Anjalankoski, Pekka Kaaranto Kouvola, Jukka Korpela Kouvola, Terttu Laitinen Kausala, Ari-Pekka Purrenheimo Kouvola, Antti Salo Kouvola, Seija Virkkula Kouvola.

2005

Puheenjohtaja Tero Kelkka

lomavastaava ja opintosihteeri 

varapuheenjohtaja Tuula Nerkko
sihteeri, tiedotussihteeri & jäsenasioiden hoitaja Raimo Heikkilä  taloudenhoitaja Annika Kurittu
nuorisovastaava Tommi Matilainen mökkivastaava Markku Matilainen
Unto Autio Ari-Pekka Purrenheimo
Teija Hakalin  Katriina Tuviala 
 Tuula Jurvanen Leo Leskinen
Seija Virkkula  

Varajäsenet: Tiina Aarnivirta Anjalankoski, Matti Jaakkola Kuusankoski, Pekka Kaaranto Kouvola, Terttu Laitinen Kausala, Pekka Paavola Kouvola, Tommi Matilainen Kelpokuljetus.fi Kouvola ja Asko Aarnivirta Kelpokuljetus.fi Kouvola.

2006

Puheenjohtaja, lomavastaava ja opinto-sihteeri Tero Kelkka

varapuheenjohtaja Leo Leskinen

sihteeri ja tiedotussihteeri,  jäsenasioidenhoitaja

Raimo Heikkilä
 

taloudenhoitaja Annika Kurittu
nuorisovastaava Kaisu Hynynen Unto Autio
Matti Jaakkola Teija Hakalin
Riitta Hokkanen Janne Lehtinen
Pekka Paavola  

Toimikunnan varajäsenet: Tiina Aarnivirta, Tuula Jurvanen, Pekka Kaaranto, Jukka Korpela, Terttu Laitinen, Tuula Nerkko, Tommi Oksanen, Ari-Pekka Purrenheimo, Antti Salo ja Seija Virkkula.

 


SAK:N KOUVOLAN SEUDUN AMMATILLINEN PAIKALLISJÄRJESTÖ


Vuosi

Puheenjohtaja

Sihteeri

Taloudenhoitaja

2000

Esko Huopainen

Raimo Heikkilä

Aino Hyvönen

2001

Esko Huopainen

Raimo Heikkilä

Aino Hyvönen

2002

Katja Airaksinen

Nia Sairanen

Raimo Heikkilä

2003

Katja Airaksinen

Nia Sairanen

Raimo Heikkilä

SAK:N MAAKUNTARYHMÄN JÄSENENÄ 1997-2006

Olin SAK:n Kymenlaakson maakuntaryhmässä ja Kymenlaakson maakunnan yhteistyöryhmän jäsenenä. Maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) on lakisääteinen toimielin, joka linjaa maakunnan kehittämistä ja EU-tukien jakoa alueellaan.

Yhteistyöryhmä hyväksyy vuosittain maakunnan yhteistyöasiakirjan, jossa määritellään, miten EU-rahat ja vastaava kansallinen rahoitus jaetaan rahoittajaviranomaisille ja edelleen hankkeille. Maakunnan yhteistyöryhmässä ovat edustettuina kunnat maakunnanliiton kautta, ohjelmia rahoittavat valtion viranomaiset sekä tärkeimmät työmarkkina- ja elinkeinojärjestöt.  


SAK:n aluetoimikunta (ent. maakuntaryhmä) toimii maakunnallisena yhteistyöelimenä ja edunvalvojana yhdessä SAK:n, ammattiliittojen ja paikallisjärjestöjen kanssa. Aluetoimikuntien toiminnalla voidaan myös tukea SAK:n paikallisjärjestöjä ja edistää niiden yhteistyötä.

SAK:n alueellisen (SAK:n Kouvolan seudun paikallisjärjestö) yhteistyön tarkoitus on organisoida toimialueellaan keskusjärjestön ja ammattiliittojen yhteiskunnallista edunvalvontaa, järjestää aluekohtaista toimintaa, parantaa jäsenpalvelua sekä edistää SAK:laisen ammattiyhdistysliikkeen järjestöllistä asemaa ja jäsenten yhteenkuuluvuutta. 

SAK:lainen edunvalvonta ei ulotu ammattiliittojen ja ammattiosastojen työpaikoilla tekemään työehtosopimusten tarkoittamaan edunvalvontaan. 

Liittojen aluetoimistojen yhteisiä kokouksia ja muita tilaisuuksia järjestetään tarpeen mukaan. Valmistelijana toimii alueen SAK:n aluejohtaja tai aluetoimitsija.

Työmarkkinajärjestöjen yhteistyöryhmässä oli vuosina 2000-2006 kiitettävää. Aina sillointällöin pidimme yhteisiä kokouksia, joissa paneudettiin meille tärkeisiin hankkeisiin. Kymenlaakson seudulla valistustyöstäni huolimatta maakunnan yhteistyöryhmän hankkeet eivät kiinnostaneet SAK:laista väkeä. Kutsut maakunnan saklaisten tilaisuuksiin kertomaan hankkeista jäi muutamaan tilaisuuteen.

Ehkä koettiin, että hankkeet harvoin koskettivat syvältä SAK:n tavoitteita ja olisivat työväestölle kiinnostavia. Todentotta monen hankkeen työllisyysvaikutus jäi vähäiseksi. Tästä koin erityistä huolta.

VALTUUSKUNTA RETKELLÄ VENÄJÄLLÄ

Vasemmalta Ilpo  Kauhanen, allekirjoittanut ja Pentti Holm.

Postiliiton valtuuskunta, Mika Roos Postiliiton toimistosta, PT Autopalveluiden pääluottamusmies Ilpo Kauhanen Kuopiosta, luottamusmies Pentti Holm Kuopiosta ja minä teimme valtuuskuntamatkan Venäjälle 22 – 28.5.2000.

Vierailu kuului Postiliiton ja Venjän paikallisten postityöntekijöiden ystävyysvierailu kutsuun. Isäntämme olivat koko matkan ajan erittäin ystävällisiä ja ystävyydelle otettiinkin maljoja ihan kiitettävästi. Turvallisuudestamme vierailulla huolehti ammattitaitoinen turvamies. Onneksi hänen ei tarvinnut olla kuin sivusta seuraavana.

Delegaatio vieraili posti- ja telekonttorissa sekä yhdessä Moskovan neljästä postinlajittelukeskuksesta. Omin silmin voitiin todeta, että kirjeen kulku Venäjällä oli verkkaista. Normaali kulkunopeus oli kaksi viikkoa. Suomeen kortti saattoi kestää yli kuukaudenkin. 

Moskovassa valtuuskuntamme tapasi Anatoli Nazeikin, joka oli Venäjän presidentinvaalin ehdokas. Hän kehui Putinia hyväksi johtajaksi. 

Tutustuimme Moskovan lähellä olevaan luostariin. Luostarin johtajan luona korkkasimme hänen vodkapullonsa, niin kuin asiaan kuuluikin. 

Monessa eri yhteydessä puhuttiin maittemme postilaisten välisestä yhteistyöstä ja sen kasvattamisesta. Matkan diplomaatti Mika oli tähän asiaan pidättäytyvän kohtelias. Joka tapauksessa vastavierailua Suomeen ei tyrmätty Moskovassa eikä Pietarissakaan.


© Raimo Heikkilä

©2019 Raimo Heikkilä - suntuubi.com