Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

OSASTO JUHLI NÄYTTÄVÄSTI 90

TOIMINTAVUOTTA

Noin 100 osanottajaa 480 jäsenisestä Posti- ja logistiikka-alan unionin Kymen osastosta ja kutsuvierasta kokoontuivat 8. lokakuuta 2005 osaston 90 vuotisjuhlaan Kouvolan vanhalle kaupungintalolle, mikä nykyään tunnetaan Tuulensuojana.

  Juhlan järjestelyistä vastasivat Tero Kelkka, Raimo Heikkilä, Terttu Laitinen, Katriina Tuviala, Leo Leskinen, Teija Hakalin ja Seija Virkkula. Valokuvauksen hoiti Tommi Oksanen (kuvassa). Juhlasta kertoivat Kouvolan Sanomat, Viikko Eteenpäin ja Reitti lehdet. 

 

<--Edellinen 2 / 13 Seuraava-->
Poliitikot
[2005.puhujat3.jpg]
2005.puhujat3.jpg

Tilaisuuden järjestäjät olivat tyytyväisiä, että Kouvolan kaupunginjohtaja Aimo Ahti (kuvassa vasemmalla) oli kiireisestä päiväohjelmasta huolimatta saapunut tuomaan juhlivalle osastolle Kouvolan kaupungin tervehdyksen.

Aimo Ahti ehti toimia Kouvolan kaupunginjohtajana vuodesta 1994 aina vuoden 2008 loppuun asti. Sitä ennen hän ehti toimia muun muassa Kontiolahden kunnanjohtajana, elinkeinoasiamiehenä Sonkajärvellä sekä Enontekiön kunnansihteerinä.


Pentti Tiusanen (kuvassa keskellä) oli vuosina 1995–2011 Vasemmistoliiton kansanedustajana Kymen vaalipiiristä. Koulutukseltaan Tiusanen on kirurgian erikoislääkäri.


Valto Koski (kuvassa  oikealla) kannatti niitä arvoja, joita ammattiyhdistystoiminta vaali. Hän oli aktiivisesti toiminut ammattiyhdistysliikkeessä ja kunnallispolitiikassa, ollen mm. Kuusankosken- ja Kouvolan kaupunginvaltuustojen puheenjohtajina. Puoluekannaltaan Valtsu oli Sosialidemokraatti. Ammattiyhdistysliikkeen jäsen hän oli vuodesta 1960 alkaen, ensin Metalliliitossa 1960 - 1973, minkä jälkeen hän oli Rakennusliitossa. Hän oli Metalliliiton liittotoimikunnan varajäsen 1971 – 1972, putkialan valtakunnallisen työehtosopimusneuvottelukunnan ja työsuojelusopimuskunnan jääsenenä 1967 – 1983. Rakennusliiton liittokokousedustajana Valtsu oli neljä kertaa. Oy Huber Ab Kouvolan toimipaikan pääluottamusmiehenä hän oli noin 25 vuotta.

1995 Postiliiton Pohjois-Kymenlaakson osaston toimikunta perusti eduskuntavaaliehdokas Valto Kosken tukiryhmän. Toimikunta katsoi päätöksessään olevan erittäin tärkeää, että Pohjois-Kymelaaksosta olisi eduskunnassa työväenliikkeen edustaja. Tukiryhmä julkaisi Koskea tukevan mainoksen Pohjois-Kymenlaakso-lehdessä. Valto Kosken valintaa kansanedustajaksi lehdessä tukivat joukko Kouvolan seudun postilaisia. Yli 9000 äänellä Valto Koski meni eduskuntaan yhteisiä asioita hoitamaan. Ammattiosastoa Koski ei unohtanut päästyään eduskuntaan. Useissa osaston eri tilaisuuksissa Valto oli kunniavieraana tuoden terveiset eduskunnasta.


 1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 Raimo Heikkilä - suntuubi.com